29 jaar jong en op zoek naar sexdating.

Over mij:

Ik ben een vrouw, 29 jaar jong en op zoek naar sexdating met mannen bij mij in de buurt. Ik kom uit Zuid-Holland, heb helaas geen auto en ben dus niet echt mobiel. Het zou dus goed zijn als u ook hier vandaan komt. Onze sexdating kan dan bij mij thuis of bij jou thuis plaatsvinden, dat kunnen we even kort bespreken.

Als je daar zin in hebt, neem dan even contact met mij op. Schrijf me meteen hoe oud je bent en waar je vandaan komt, dan kan ik je vertellen wanneer een seksdate zou gaan. Misschien kunnen we zelfs op zeer korte termijn een seksdate regelen.

Naam Ang3lx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 29 jaar
Land Nederland
Regio Zuid-Holland
Opleiding LBO
Postuur Atletisch
Lengte 170-175 CM
Kleur Ogen Grijs
Kleur Haar Donkerblond
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup AA