Blondine van 23 jaar zoekt een ontspannen seksrelatie.

Over mij:

Blondine van 23 jaar uit Groningen is op zoek naar ruimdenkende mannen. Ik ben niet op zoek naar een vaste liefdesrelatie, maar naar een ontspannen seksrelatie. Daarmee bedoel ik dat iedereen zijn vrijheid heeft en dat niemand de ander constant controleert. Ik ben een ontzettend aardige en ongecompliceerde vrouw, ik verwacht hetzelfde van een man. Ik haat slecht gehumeurde mensen en mensen die alles altijd negatief zien. Als je mijn persoonlijke sexadvertentie leuk vindt, stuur me dan een kort bericht. Ik ben blij en zal je zo snel mogelijk antwoorden!

Naam Marleen19x
Geslacht Vrouw
Leeftijd 23 jaar
Land Nederland
Regio Groningen
Opleiding MBO
Postuur Atletisch
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Blond
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup B