Getrouwd zoekt een man om vreemd te gaan!

Over mij:

Getrouwd en zoekt een man om vreemd te gaan. Ik ben alleen geïnteresseerd in contacten zonder financiële belangen en uitsluitend in discrete sexdating! Leeftijd of uiterlijk spelen geen grote rol. Ik wil tenslotte gewoon weer geneukt worden door een echte man en geen droomprins leren kennen.

Heeft mijn verzoek uw interesse gewekt of is het hetzelfde voor u in uw huwelijk? Ik ontvang graag een bericht van je en hoop dat we in de nabije toekomst een affaire met elkaar kunnen beginnen. Als het gebeurt, ben ik niet vies van een discrete sexrelatie. PS alsjeblieft geen mannen met financiële bedoelingen!

Naam Snoopiesx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 26 jaar
Land Nederland
Regio Gelderland
Opleiding MBO
Postuur Normaal
Lengte 170-175 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Zwart
Tattoo Ja
Piercing Ja
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status relatie(niet samenwonend)
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup A