Hete affaire met een volwassen blondine?

Over mij:

Hallo jij, heb je een zwak voor een volwassen blondine? Zo ja, zou je een hete affaire met mij willen hebben? Dat zou mooi zijn, want ik zoek een jongere man uit Drenthe voor een seksuele relatie. Als echtgenote van een succesvolle ondernemer hoef ik niet zonder materiële zaken. Maar als het om seksuele dingen gaat, komen ze bijna nooit meer voor in mijn huwelijk. Om deze reden heb ik besloten om al deze dingen uit te voeren die voor mij belangrijk zijn in een affaire en vreemdgaan. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik het zonder erotiek moet stellen.

Ik ben op zoek naar een jongere man van begin / midden dertig die zo vrij mogelijk is en uit mijn omgeving komt. Ik ben heel spontaan en zou je op korte termijn willen ontmoeten. We kunnen afspreken in mijn appartement. Dit valt voor mij het minst op omdat ik er vaak alleen heen ga. Ik zou graag willen dat je je discreet gedraagt ​​en zwijgt over onze seksaffaire. Als je me leuk vindt en je zou me graag beter willen leren kennen, dan kijk ik uit naar een paar leuke regels van je. Schrijf me wie je bent en hoe je je een seksuele band met mij kunt voorstellen. Dus tot ziens …

Naam Tammyx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 51 jaar
Land Nederland
Regio Drenthe
Opleiding HBO
Postuur Normaal
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Grijs
Kleur Haar donkerblond
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Ja
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup C