Ik zoek een onderdanige man.

Over mij:

Over mijn werk kan ik weinig zeggen maar daarvoor ben ik hier ook niet. Ik zoek een leuke en onderdanige man. Ik ben nu 3 jaar geleden gescheiden van mijn man. Die vond het niet zo fijn dat ik dominant was en kon niet leven met die kant van mij.

Hij wilde mij niet geven wat ik vroeg en dus hebben we besloten om er maar een einde aan te maken. Misschien jammer maar ja anders kan je nooit jezelf ontplooien denk ik maar. Ik zoek een onderdanige man. Die net als ik de liefde voor een rollenspel deelt..

Naam FemDomx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 42 jaar
Land Nederland
Regio Overijssel
Opleiding HBO
Postuur Normaal
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Blond
Tattoo Ja
Piercing Nee
Smoking Ja
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Gescheiden
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup C