Jonge student uit Zuid-Holland wil sexdating vinden.

Over mij:

Hallo! Ik ben een jonge student uit Zuid-Holland en wil op dit moment sexdating vinden met mijn advertentie. Hiervoor ben ik vooral op zoek naar rijpe mannen of een oudere sugar daddy die mij helemaal verwennen tijdens een sexdating afspraak en die ook ik in bed kan verwennen. Ik hou ervan om intens gelikt te worden en hou ervan om heel lekker hard jou lul te pijpen.

Ben niet per se op zoek naar een betaalde sex. Maar ik zal ook geen nee zeggen als je me iets geeft. Ik ben in de eerste plaats op zoek naar sexdating waar ik waar voor mijn geld krijg. U bent nu van harte welkom om contact met mij op te nemen. Als u mij gewoon vrijblijvend wilt ontmoeten en leren kennen. Ik kijk uit naar uw bericht!

Naam lisjaaju1818x
Geslacht Vrouw
Leeftijd 21 jaar
Land Nederland
Regio Zuid-Holland
Opleiding MBO
Postuur Atletisch
Lengte 170-175 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Bruin
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup B