Jonge vrouw die op zoek is naar een hete affaire.

Over mij:

Hoi! Ik ben een jonge vrouw uit Noord-Brabant die op zoek is naar een hete affaire. Het beste met jou! Er is echter één ding dat ik van tevoren duidelijk moet maken en u moet laten weten. Ik hou van zowel mannen als vrouwen. Ik pijp dus niet alleen graag aan een harde pik, ik vind het ook supergaaf om een natte kut te likken. Maar als je daar geen laatste van hebt, neem dan gerust contact met mij op. Natuurlijk alleen als je van jonge vrouwen houdt. Maar uiteindelijk gaat het niet om mijn uiterlijk, maar dat ik echt goed in bed ben.

Oh ja, ik vergat één ding. En ik ben momenteel niet vrijgezel. Ik heb dus een partner waar ik gevoelens voor heb, maar die niet echt uitblinkt in seks. Maar ik heb nog steeds mijn seksuele bevrediging nodig. omdat alles anoniem en discreet is, zodat mijn vriend niets opmerkt, moeten we afspreken bij jou thuis of in een hotel. Als alles goed met je is, hoor ik graag van je.

Naam Vandamax
Geslacht Vrouw
Leeftijd 22 jaar
Land Nederland
Regio Noord-Brabant
Opleiding MBO
Postuur Normaal
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Goen
Kleur Haar Gekleurd
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status relatie(samenwonend)
Intieme delen Geschoren
Cupsize Cup A