Leuke singel dame opzoek naar sexdating!!

Over mij:

Leuke singel dame opzoek naar sexdating!! Is het nu echt zo moeilijk om een leuke man te vinden? Of zou ik nu hier dan eindelijk wel kunnen vinden wat ik zoek. Nu vraag je natuurlijk af wat zoek je dan, nou dat is een man waar ik lekker mee kan genieten en misschien wel wat mee op zou kunnen bouwen.

Ben een dame die wel wat van kinky houd ben jij dat ook en hou je wel van een uitdaging ben jij de man die ik zoek. Hoor ik dan heel snel wat van je dat we ook snel samen zouden kunnen zijn?

Naam Daisy28x
Geslacht Vrouw
Leeftijd 28 jaar
Land Nederland
Regio Friesland
Opleiding HBO
Postuur Normaal
Lengte 170-175 cm
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Gekleurd
Tattoo Nee
Piercing Ja
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Geschoren
Cupsize Cup B