Neukadvertentie is meer gericht op mannen vanaf 40 jaar.

Over mij:

Ik ben waarschijnlijk niet de juiste vrouw voor jongeren. Mijn neukadvertentie is meer gericht op mannen vanaf 40 jaar. Ik ken mezelf, ook al heb ik een normaal postuur, ik ben niet perfect meer. Na een bepaalde leeftijd ziet elke vrouw er niet meer zo goed uit als toen ze 18 was. Dat is het leven, maar daarom ben ik hopelijk een lust voor het oog voor sekscontacten die niet alleen van jonge meisjes houden.

Nou, ik denk dat ik je ook een paar geweldige foto’s kan laten zien, maar daarvoor moet je me in ieder geval een like geven! Ik begrijp nog steeds niet echt wat er aan de hand is met dit systeem, maar dat geeft niet. We kletsen gewoon en er komt vast iets goeds uit voort.

Naam Reislustigtypetjex
Geslacht Vrouw
Leeftijd 67 jaar
Land Nederland
Regio Groningen
Opleiding HBO
Postuur Normaal
Lengte 170-175 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Grijs
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Gescheiden
Intieme delen Ongeschoren
Cupsize Cup C