Op zoek naar rustige sexliefhebbers uit Zeeland.

Over mij:

Ik ben op zoek naar rustige sexliefhebbers uit Zeeland, met wie ik af en toe een affaire kan afspreken. Ben een getrouwde vrouw van 37 jaar, helaas is mijn vriend niet erg veelzijdig in het seksen en doorloopt hij snel zijn standaardprogramma. Ik moet zo nu en dan vreemdgaan en van een andere man krijgen wat ik nodig heb. Als jij iemand bent die mij veel in bed kan bieden en die geen problemen heeft met geheime seksbijeenkomsten, zou het geweldig zijn als je gewoon contact met mij opneemt.

Naam Leondrax
Geslacht Vrouw
Leeftijd 37 jaar
Land Nederland
Regio Zeeland
Opleiding HBO
Postuur Slank
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Bruin
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Gehuwd
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup B