Seksrelatie met een maatje meer.

Over mij:

In het geheim zit ik op de wc me nu in te schrijven. Ik ben namelijk op mijn werk en ik verveel me kapot. Niet alleen op mijn werk maar ook als ik vrij ben. Ik zou gewoon graag eens lekker willen spelen met een lekkere stoere man die het niet erg vind dat ik een maatje meer heb. Graag heb ik een man die ouder is dan ik zelf ben omdat ik als kleine meid behandeld wil worden. En dan straf kan krijgen wel op een lieve manier.

Dat ik tegen je aan kan kruipen en me geborgen kan voelen. Mijn vorige huwelijk was niet zo een succes. En ik zoek dus ook niet zo zeer naar een relatie maar meer gewoon een lekkere seksrelatie waar ik mijn gevoel in kwijt kan en krijg wat ik graag wil. Er is vast wel een man die mij dat kan geven…..

Naam littlex
Geslacht Vrouw
Leeftijd 39 jaar
Land Nederland
Regio Noord-Holland
Opleiding Anders
Postuur Mollig
Lengte 160-165 cm
Kleur Ogen Groen
Kleur Haar Donkerblond
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Gescheiden
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup B