Seksverslaafde op zoek naar neukdate!

Over mij:

Als ik maar aan één ding denk, kan ik me niet echt meer concentreren, het is een ramp. Het is het ergst op het werk, ik kan mezelf hier natuurlijk niet tevredenstellen en moet wachten tot ik thuis ben. Het is niet gemakkelijk voor een seksverslaafde, daarom ben ik op zoek naar neukdate in Utrecht. Het moet ongecompliceerd en ongebonden zijn, jij en ik zijn twee vrije mensen en kunnen doen wat we denken dat we moeten doen buiten het bed.

Hoe klinkt dat voor jou? Dus ik vind het geweldig en zou meteen op seksavontuur gaan, want als nymfomane heb ik sowieso geen andere keus. Als je uit Utrecht komt en hier woont, zijn we net in de roos gevallen! Omdat we elkaar dan theoretisch elke dag kunnen zien. Als je zo geil bent, neem dan contact met mij op. Heel erg bedankt =)

Naam Babewatchx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 29 jaar
Land Nederland
Regio Utrecht
Opleiding HBO
Postuur Normaal
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Bruin
Tattoo Nee
Piercing Ja
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status relatie(niet samenwonend)
Intieme delen Kaal
Cupsize cup E/F/G