Wil je wat vrijblijvende seks?

Over mij:

Ik ben een vrouw uit Utrecht, ik ben 27 jaar oud en ben weer alleen. Nu wil ik echt genieten van de tijd zonder relatie voordat ik op een gegeven moment weer een band met iemand kan opbouwen. Daarom wil ik voorlopig alleen een seksdate hebben en niet iets voor de lange termijn.

Als ik hier nu de juiste man voor zou kunnen vinden, zou ik heel blij zijn. Je moet in ieder geval ook heel ontspannen naar alles kijken en niet het type zijn dat een vrouw vasthoudt of irriteert met berichten en telefoontjes. Geldt dat voor jou en wil je wat vrijblijvende seks? Zo ja, stuur me dan een bericht en vertel me wanneer een seksdate voor jou zou uitkomen. 

Naam Claudia007x
Geslacht Vrouw
Leeftijd 25 jaar
Land Nederland
Regio Utrecht
Opleiding LBO
Postuur Normaal
Lengte 170-175 CM
Kleur Ogen Grijs
Kleur Haar Zwart
Tattoo Ja
Piercing Ja
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status relatie(niet samenwonend)
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup D