21-jarige studente wil even stoom afblazen.

Over mij:

Oké jongens ?! Ik ben een 21-jarige studente. Naast de universiteit wil ik natuurlijk veel plezier hebben en daarom wil ik gemoedelijke types vinden met wie dit op een heel informele manier mogelijk is. Maar ik ben niet geïnteresseerd in een relatie of iets dergelijks! Ik geniet van mijn vrijheid en wil even stoom afblazen. Voordat ik me op een gegeven moment aan slechts één man vastbind. Ben jij een van die mensen die er goed mee overweg kunnen en niet meteen verliefd worden op een vrouw met wie je in bed lag? Dan ben jij zeker een van de mannen die ik graag zou willen ontmoeten. Dus neem contact op!

Naam Wexiex
Geslacht Vrouw
Leeftijd 21 jaar
Land Nederland
Regio Zuid-Holland
Opleiding MBO
Postuur Normaal
Lengte 165-170 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Bruin
Tattoo Nee
Piercing Nee
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Getint
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup B