Alleenstaande moeder die op zoek is naar sexcontacten in Utrecht.

Over mij:

Hallo allemaal, Het is de eerste keer dat ik een sexadvertentie op internet maak en ik heb er al 3 keer over nagedacht. Maar maakt niet uit, nu zet ik de stap en hoop ik succesvol te zijn. Ik ben een alleenstaande moeder die op zoek is naar sexcontacten in Utrecht. Relaties zijn niet echt mijn ding, daar ben ik voorlopig van genezen. Maar met het brede scala aan mannen die er zijn, kan ik me voorstellen dat er een paar zijn die zich lenen voor vrijblijvende neukdates. Heb ik gelijk?

Als moeder word je sowieso steeds vaker in een hokje geplaatst als MILF, dus laat alsjeblieft zien wat je in je broek hebt en neuk me niet als een lamme lap. πŸ˜‰ In bed kan ik me snel omkleden, maar in het echt ben ik een lekker opgeruimd persoon die er niet echt slecht uitziet. Ja precies, eigenlijk. πŸ˜€ Stuur me een mail als je denkt dat er een vonk tussen ons zou kunnen ontstaan. Bedenk iets kleins, fantasierijke verzoeken hebben meestal de voorkeur. Hier ben ik het meest enthousiast over.

Naam Leliebloemx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 34 jaar
Land Nederland
Regio Utrecht
Opleiding LBO
Postuur Slank
Lengte 160-165 CM
Kleur Ogen Bruin
Kleur Haar Bruin
Tattoo Nee
Piercing Ja
Smoking Nee
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup A