Vooraf alles duidelijk afspreken.

Over mij:

In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen. Te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen. Hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden.

Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben. Accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken. Zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.

Naam durfjehetx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 46 jaar
Land Nederland
Regio Groningen
Opleiding HBO
Postuur Slank
Lengte 175-180 cm
Kleur Ogen Blauw
Kleur Haar Blond
Tattoo Ja
Piercing Ja
Smoking Ja
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Gescheiden
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup D