Vrouw zoekt spontane sexcontacten!

Over mij:

Ik ben 24 jaar, een vrouw zoekt spontane sexcontacten met ongecompliceerde mannen. Ik woon in Friesland, ben momenteel alleen en wil gewoon snelle sex hebben zonder een lange te moeten wachten. Je mag wat jonger zijn, maar je kunt ook ouder zijn dan ik. Voor mij is het alleen belangrijk dat je actief bent in bed, dus leeftijd en uiterlijk zijn voor mij maar oppervlakkig.

Zie je het ook zo en heb je interesse om mij te ontmoeten? Schrijf me alsjeblieft als je me wilt ontmoeten voor een snelle beurt. Ik stuur je meteen mijn telefoonnummer en adres zodat we alles direct kunnen verduidelijken. Ik hoop dat je meteen contact maakt via mijn sexadvertentie, zodat we vandaag sex kunnen hebben!

Naam NoesJJx
Geslacht Vrouw
Leeftijd 24 jaar
Land Nederland
Regio Friesland
Opleiding LBO
Postuur Slank
Lengte 155-160 CM
Kleur Ogen Blauw
Kleur Haar Bruin
Tattoo Ja
Piercing Ja
Smoking Ja
Huidskleur/Afkomst Blank
Relatie status Single
Intieme delen Kaal
Cupsize Cup A